Alla inlägg under juli 2008

Av Johanna Westlund - 26 juli 2008 19:43

Igår så ville jag bara sova :P Fick jag det kanske ?? :O NEJ! Då kommer poliser och vakter och fittar sig... Johanna i fyllehäkte... NEJ NEJ NEJ! Tur så var Madde Robert o Jonny där, haha! Pinsamma johanna! Nu får det vara lungt med drickandet ett tag! :P Hahah förutom i kväll kanSKE!


Sen gick vi typ as långt i natt också, men jag och robert gick till någon Benke (som jag fått veta nu, att Pappa min känner... O det är Roberts gudfar) och fick skjuts... Och värsta COOOLA huset på vägen där, och läskiga älgar och grejjer :P haha!


Är typ astrött i dag även fast jag sov till halv fyra på eftermiddagen.. haha! Och jag är leeeeeeedig! :D Och jag är ledig i morgon med :D:D:D! Sååå jävla skönt, och ledig på tisdag :)... *happy face*


Nu ska jag typ ta mig en dusch, och sen får vi se vad vi hittar på, Madde ska iaf ut till sin mor, och hoppas inte jonny kommer hit och bråkar sen,... Vi kanske tar en sväng på hamen :) Vi får se, annars smyger vi väll på mamma HAHAHHA*


Love//Johanna Sofia Linnea Westlund!

<3<3

<3

Av Johanna Westlund - 22 juli 2008 19:40

(Nice I Hailieys Mössa) XD


Jag är nog helt ute och cyklar... Vilse i en skog någon stans... Och helt förrvirrad för alla vägar är en återvändsgränd... Men grejjen är att jag inte vill tillbaka, utan fortsätta, och förmodligen (FAN FÖR MIG) just bara därför att jag inte får och kan fortsätta! Så i slutet är det ändå jag som kommer att vara riktigt VILSE! För att jag har ingen som hellst aning om vart jag ska! Jag vet bara vilken väg som lockar mest! ;)


-"HEJ! Jag talar i gåtor" Moahahaha! ;)


Har blivit riktigt dålig på att skriva... Fy på mig! Smisk på fingrarna! :P haha!

Men det har väl inte hänt så mycket...


Fy fan jag måste typ gå och lägga mig om ett jätte litet tag, för denna natt fick jag sova typ 10 minuter, sen upp och jobba och sen hem och sova typ en timma, och sen upp igen, så jag är skapligt trött... Men lite skönt att sova sj i kväll i alla fall... Fast kanske lite tomt! Börjar jobba sex i morgon bitti igen... :( Och efter jobbet ska jag hem till lilla Nataliiiie! :D Och äta Dillisar Haha XD.. :)


Men men, god natt<3


//Johanna Sofia Linnea Westlund



Av Johanna Westlund - 15 juli 2008 23:35

Vi har varit på trav :D Det var Nice som faan! :D

Men kan inte skriva mer i kväll för jag MÅSTE sova, börjar juh jobba klockan 6 igen i morgon bitti :( Ush! Var eviga dag ffs! Ledig söndag... Sen är det fullt ös igen... mån, tis, ons, tors, fre... Sen har jag SEMEEEESTER! :D *Happy Face* Som Putte säger ;)


Hipp hupp


//Johanna Sofia Linnea Westlund!


(Ps. Jag funderar på att skriva ut en skylt på jobbet till Robert, ta 2 betala för 3... Hahahahagaha!)

Av Johanna Westlund - 15 juli 2008 17:47

Det blidde till att åka på trav i kväll :D Sköönt som faan att jag och Älsk får vara lite själva också och bara mysa! Har precis käkat planka (en misslyckad sådan) men ändå mys har vi haft :) Pratat och rökt precis som det brukar vara... Älskar dig gumman<3



//Johanna Sofia Linnea Westlund

Av Johanna Westlund - 15 juli 2008 14:40

Idag är en tråk dag så, Madde och jag tänkte ta kameran och gå en sväng, och sen vill jag hitta på något... Men vet inte vad! :P Kanske ringer till Hanna och dom och kollar vad dom ska göara :D


Hahaha i dag var det roligt på jobbet, i alla fall sissta timmen, när jag inte gjorde ett skit, utan blev skjutsad av först Linuz och senare Anna på en vagn :P hahaha! Knäppa!


Later!

//Johanna Sofia Linnea Westlund!

Av Johanna Westlund - 14 juli 2008 18:48

4 September, har jag tid på Blue Lotus :D Hell YES!...

------>


//J

Av Johanna Westlund - 14 juli 2008 18:38

Okeej, hundra år sen jag skrev men nu är det dags att sätta igång med det igen... Har ju fått internet (som vi tydligen haft några dagar nu, utan att jag vetat det) igen :) Har saknat att skriva av mig  :P hjaha!


POwer Meet 2008 var helt okej, kanske vart jag lite FÖR full men hahah så kan det gå :P haha... Kul hade jag i alla fall.:)


Massa saker har hänt men ändå inte! Festat en hel del och haft det skojj:).... Flytten gick fint och ÄLSKA våran lägenhet :D

Hade inflyttningsfest i fredags sen åkte vi raggarbil till 4 wheels..:) Helt ok :) Och roliga folk :) Och knäppisar som bjöd på massa shots :P hahaha!


"Jag vill träffa Nataliiiiiie!" Så att alla vet :P :) O Hanna Larsson klanten som glömmer mobilfanen hemma.. :P O Ella! :)


Nu ska jag försöka få mupparna här att kolla på någon BRA film :P :)


"Jag är förvirrad"


//Johanna Sofia Linnea Westlund!


Ovido - Quiz & Flashcards